Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Test din viden om tekniske hjælpemidler til færdiggørelsen

 

Find hjælp på www.grafiskbar.dk/publikationer/ergonomi/tekniske-hjaelpemidler/

1. Hvor mange forskellige tekniske hjælpemidler indeholder Grafisk BARs oversigt?

a) 10

b) 12

c) 17

2. Hvad bruges en stream feeder til?

a) Til at ”støde” bundterne

b) Til automatisk at trække arkene op i optageren

c) Til at presse arkene

3. Kan pressestationen løfte de pressede ark?

a) Nej, det gør medarbejderen

b) Ja, pressestationen løfter også

c) Nej, det gør chefen

4. Hvor mange tekniske hjælpemidler starter med P i Grafisk BARs oversigt?

a) 4

b) 0

c) 8

5. Hvad kaldes den maskine, der ”ligestøder” emnerne?

a) En skæremaskine med nedpalletering

b) Palamides udlægningssystem

c) Fuldautomatisk omsnøring

6. Indeholder oversigten et løftebord til små ark?

a) Nej

b) Ja kun til små ark

c) Ja til både små og store ark

7. Hvor mange manuelle håndteringer sparer man med en multiplex maskine?

a) 2

b) 0

c) 1

8. Hvad hedder den maskine der stakker papiret efter falsning og samler ”stød”?

a) Stakker påmonteret falsemaskine

b) Stakker påmonteret nedstabler

c) Stakker påmonteret et stationært løftebord

9. Hvilket teknisk hjælpemiddel kan kombineres med et sugehoved?

a) Et automatisk palleteringsanlæg

b) En falsemaskine

c) En nedstabler

10. Hvad er formålet med at bruge tekniske hjælpemidler?

a) Mindske belastningen i ryg, skuldre, arme, hænder, håndled mm

b) Arbejde hurtigere og mere effektivt

c) Skabe mere salg i tekniske hjælpemidler

 

Svarene står nederst på siden.

  

Resultat:

40-50 point:

Tillykke! Du kender oversigten over Tekniske hjælpemidler rigtigt godt.

20-35 point:

Ikke så dårligt endda. Men der er plads til at kende det bedre. Læs om tekniske hjælpemidler i dette nummer eller klik dig ind på www.grafiskbar.dk/publikationer/ergonomi/tekniske-hjaelpemidler/

0-15 point:

Hovsa, du må hellere læse om Tekniske hjælpemidler på www.grafiskbar.dk/publikationer/ergonomi/tekniske-hjaelpemidler/

 

(Skal stå på hovedet)

Hvert rigtigt svar giver fem point. 1:c, 2:b, 3:a, 4:a, 5:b; 6:a, 7:c, 8:a, 9:b, 10:a

 

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Faresymboler - pjece

  • Indkøb af maskiner

  • Læs mere om støj

    Kik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Har du ryggen fri?

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Grafisk BAR APV

  • Læs mere om MAL-Koder

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Gør det færdigt!

  • Pjece om kontorarbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Tekniske hjælpemidler

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • UV-vejledning

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Pjece om ventilation

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Om graviditet og arbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf-format.
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Faresymboler - plakat

  • Arbejdsmiljødrøftelse

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Kompetenceudvikling

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Grafisk BARs publikationer

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf format
  • Skrivebordets rovdyr

    Klik på billedet for at se hele pjecen