Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Forside  >  Quiz  >  REACH

Quiz

Test din viden om REACH

Test dig selv – eller en kollega i din viden om REACH

 

Svarene står nederst på siden.

1. Hvad står REACH for?
a) Risiko for farlige kemikalier
b) Registrering, vurdering og godkendelse af kemikalier
c) Rene kemikalier

 

2. Hvornår trådte REACH forordningen i kraft?
a) 1. juni 2009
b) 1. juni 2008
c) 1. juni 2007

 

3. Hvem er omfattet af REACH?
a) Alle der benytter eller producerer kemikalier – virksomheder og borgere
b) Kun borgere, der benytter kemikalier privat
c) Virksomheder, importører, distributører, producenter, rengøringspersonale mm. der benytter, distribuerer eller producerer kemikalier

 

4. Hvem er downstream-brugere?
a) Borgere, der bruger kemikalier
b) Producenter, der producerer kemikalier
c) Virksomheder, der bruger kemikalier

 

5. Hvad skete der i REACH 1. december 2010?
a) Deadline for registrering af stoffer i fase 1
b) Start på registrering i fase 1
c) Datoen blev udsat

 

6. Hvilke datoer er fremtidige deadlines for registreringer?
a. 1. juni 2014 og 1. juni 2020
b. 1. juni 2013 og 1. juni 2018
c. 1. juni 2011 og 1. juni 2015

 

7. Hvad er det arbejdsmiljømæssige formål med REACH?
a) Det stresser mindre
b) Det bliver nemmere at arbejde sikkert og forsvarligt med stofferne
c) Det hjælper på indeklimaet  

 

8. Hvor mange stoffer er på listen over farlige stoffer og hvor mange er endnu ikke registreret?
a) 8.000 og 100.000
b) 800 og 10.000
c) 80 og 1.000

 

9. Må man markedsføre et stof, hvis ikke man kender dets indvirkning på sundhed og miljø?
a) Ja
b) Det kommer an på markedsføringen
c) Nej

 

10. Hvor finder man en oversigt over REACH?
a) På www.forebyggelsesfonden.dk
b) På www.at.dk
c) På www.grafiskbar.dk

 

Resultat:

40-50 point:
Tillykke! Du kender REACH rigtigt godt.

20-35 point:
Ikke så dårligt endda. Men der er plads til at kende det bedre. Læs artiklerne om REACH i dette nummer eller klik dig ind på www.at.dk under Tema/ REACH.

0-15 point:
Hovsa, du må hellere læse om REACH på www.at.dk under Tema/REACH

 

Hvert rigtigt svar giver fem point. 1:b, 2:c, 3:c, 4:c, 5:a; 6:b, 7:b, 8:a, 9:c, 10:b

  • Tekniske hjælpemidler

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Kompetenceudvikling

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Læs mere om MAL-Koder

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Pjece om ventilation

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • UV-vejledning

  • Grafisk BARs publikationer

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf format
  • Om graviditet og arbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Læs mere om støj

    Kik på billedet for at se hele pjecen
  • Grafisk BAR APV

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Pjece om kontorarbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf-format.
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Gør det færdigt!

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Arbejdsmiljødrøftelse

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Faresymboler - plakat

  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Har du ryggen fri?

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Skrivebordets rovdyr

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Indkøb af maskiner

  • Faresymboler - pjece