Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Quiz

Test din viden om Kortlægningsværktøjet?

Test dig selv – eller en kollega i din viden om Grafisk BARs Kortlægningsværktøj og bliv klogere på, hvordan du bruger det.


1. Hvad er Kortlægningsværktøjet?

a) Et værktøj der viser, hvordan man lægger kort
b) Et værktøj, der gør det nemmere for virksomhederne at kortlægge arbejdsmiljøet
c) Et værktøj til maskiner 

2. Hvor på www.grafiskbar.dk ligger Kortlægningsværktøjet?

a) På forsiden
b) Under Kemileksikon
c) Under Synsergonomi

3. Hvad er det unikke ved værktøjet?

a) Det er målrettet den grafiske branche
b) Det henvender sig til alle brancher
c) Det kan kun bruges en gang

4. Hvilken hjælp får virksomhederne ved at bruge Kortlægningsværktøjet?

a) De kan holde styr på menuen i kantinerne
b) De kan holde styr på registrering af pauser 
c) De kan holde styr på deres løbende APV-proces

5. Hvor mange vejledninger indeholder Kortlægningsværktøjet?

a. 4
b. 14
c. 24

6. Hvor registrerer man et Arbejdsmiljøforhold?

a) Under Handlingsplan
b) Under Registrer arbejds,iljøforhold
c) Under Billeder  

7. Hvor klikker man for at redigere et Arbejdsmiljøforhold, man allerede har oprettet?

a) I Arbejdsmiljøforhold under Sagsbehandling
b) I Dokumenter under Sagsbehandling
c) I Udvalgsmateriale under Sagsbehandling

8. Kan man vedhæfte fotos under et registreret Arbejdsmiljøforhold?

a) Nej
b) Ja
c) Kommer an på problemet 

9. Hvordan får jeg besked om ændringer i et registreret Arbejdsmiljøforhold?

a) Klik på ændringer
b) Klik på ”Giv mig besked” under et registreret Arbejdsmiljøforhold
c) Det er ikke muligt

10. Hvor mange funktioner er der under Sagsbehandling?

a) 1
b) 2
c) 3

Hvert rigtige svar giver fem point

Svarene står nederst på siden.

 

Resultat:

40-50 point:
Tillykke! Du kender Kortlægningsværktøjet rigtigt godt.

20-35 point:
Ikke så dårligt endda. Men der er plads til at kende det bedre. Klik dig ind på Kortlægningsværktøjet på www.grafiskbar.dk

0-15 point:
Hovsa, du må hellere læse om Kortlægningsværktøjet på www.grafiskbar.dk, i Magasinet Grafisk BAR.

 

1:b, 2:a, 3:a, 4:c, 5:c; 6:b, 7:a, 8:b, 9:b, 10:c

 

 

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Faresymboler - plakat

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf-format.
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Kompetenceudvikling

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Har du ryggen fri?

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Gør det færdigt!

  • Tekniske hjælpemidler

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Indkøb af maskiner

  • Læs mere om støj

    Kik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Arbejdsmiljødrøftelse

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Pjece om kontorarbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Skrivebordets rovdyr

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Faresymboler - pjece

  • UV-vejledning

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Læs mere om MAL-Koder

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Grafisk BARs publikationer

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Pjece om ventilation

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Grafisk BAR APV

  • Om graviditet og arbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf format
  • Magasinet Grafisk BAR