Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Forside  >  Quiz  >  Grafisk BAR

Hvor godt kender du Grafisk BAR?

Test dig selv – eller en kollega i, hvor godt du kender Grafisk BAR og dets publikationer. Find hjælp på www.grafiskbar.dk  

 

1. Hvor mange udvalg er der i Grafisk BAR?
a) 10
b) 14
c) 16

2. Hvad hedder Grafisk BARs publikation, der omhandler indkøb af maskiner?
a) Indkøb af nye maskiner
b) Husk arbejdsmiljøet når I køber ny maskine
c) Indkøbsvejledning  

3. Hvor mange numre af Magasinet Grafisk BAR er der udkommet til dato?
a) 14
b) 2
c) 20 

4. Hvad hedder Grafisk BARs online publikation, der henvender sig til bogbindere?
a) Tekniske hjælpemidler
b) Bogbinderværktøjer
c) Palleteringsmaskiner og andet godt  

5. Hvor finder man gamle nyheder på www.grafiskbar.dk
a) Under Arkiv
b) Under Nyhedsarkiv
c) Under Historisk arkiv 

6. Hvor mange emner er der på www.grafiskbar.dk?
a) 12
b) 10
c) 15 

7. Hvad hedder den seneste portal, Branchearbejdsmiljørådene har udviklet i fællesskab?
a) ungmedmiljø.dk
b) ungmedjob.dk
c) ungmeddeunge.dk 

8. Hvilken form har pjecen Støj?
a) Som et øre
b) Som et høreværn
c) Som et hoved

9. Hvad hedder værktøjet, man ser på forsiden af www.grafiskbar.dk?
a) Den korte vej
b) Kortlægningsværktøjet
c) Værktøjet til kortlægning

10. Hvor mange nyheder ligger der på forsiden af www.grafiskbar.dk?
a) 3
b) 6
c) 5

Svarene står nederst på siden.

Resultat:
40-50 point:
Tillykke! Du kender Grafisk BAR og dets publikationer rigtigt godt.

20-35 point:
Ikke så dårligt endda. Men der er plads til at vide mere.

0-15 point:
Hovsa, du må hellere til at bruge www.grafiskbar.dk lidt mere :-)

 

Hvert rigtigt svar giver fem point. 1:c, 2:b, 3:a, 4:a, 5:c; 6:b, 7:b, 8:a, 9:b, 10:c

 

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Gør det færdigt!

  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Faresymboler - pjece

  • Kompetenceudvikling

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Læs mere om støj

    Kik på billedet for at se hele pjecen
  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf format
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Tekniske hjælpemidler

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Grafisk BARs publikationer

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Læs mere om MAL-Koder

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Pjece om kontorarbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Grafisk BAR APV

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Indkøb af maskiner

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Faresymboler - plakat

  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf-format.
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Pjece om ventilation

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Skrivebordets rovdyr

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Arbejdsmiljødrøftelse

  • Om graviditet og arbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • UV-vejledning

  • Har du ryggen fri?

    Klik på billedet for at se hele pjecen