Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Forside  >  Quiz  >  EASY

Kender du EASY?

Test dig selv – eller en kollega i, hvor meget du ved om det nye EASY? Tag quizzen og bliv klogere på værktøjet.

 

1. Hvad er EASY?

a) Et fælles system for Arbejdsskadestyrelsen og Arbejdstilsynet
b) Et fælles system for arbejdsmiljøkonsulenter
c) Et firma, der udlejer hårde hvidvarer og fjernsyn 

2. Hvad er EASY en forkortelse af?

a) Et anderledes system til at forebygge ulykker
b) Elektronisk anmeldelsessystem
c) Det er ingen forkortelse, men er engelsk og betyder LET

3. Hvem kan bruge EASY?
a) Kun læger
b) Kun virksomheder 
c) Organisationer, virksomheder og læger

4. Hvad kan man med EASY?
a) Registrere ulykken og derved arbejde videre med analysen af årsagerne
b) Nemt og hurtigt finde ulykkesstedet
c) Få hjælp til at informere om ulykken  

5. Hvor mange steder skal ulykken anmeldes?
a) Ti steder
b) Fem steder
c) Et sted

6. Kan man få overblik over sine arbejdsulykker i EASY?
a) Nej
b) Arbejdstilsynet er endnu ikke nået til dette punkt
c) Ja, virksomheden kan få overblik over alle sine arbejdsulykker fordelt på egne afdelinger 

7. Hvornår blev forebyggelse af ulykker integreret i EASY?
a) 10. september 2008
b) 10. oktober 2008
c) 10. november 2008

8. Hvor mange funktioner mangler i EASY?
a) 1
b) 2
c) Ingen

9. Hvornår kan man anmelde ulykker?
a) Om dagen
b) Om natten
c) Hele døgnet

10. Hvad er blevet nemmere?
a) At navigere rundt i systemet
b) At anmelde ulykker i systemet
c) At registrere ulykker i systemet

 

Svarene står nederst på siden.

Resultat:
40-50 point:
Tillykke! Du kender EASY rigtigt godt.

20-35 point:
Ikke så dårligt endda. Men der er plads til at vide mere. 

0-15 point:
Hovsa, du må hellere læse artiklen om EASY eller gå ind på www.at.dk under EASY

 

Hvert rigtigt svar giver fem point. 1:a, 2:b, 3:c, 4:a, 5:c; 6:c, 7:c, 8:b, 9:c, 10:a 

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf format
  • Tekniske hjælpemidler

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Om graviditet og arbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Pjece om kontorarbejde

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Faresymboler - pjece

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Indkøb af maskiner

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • UV-vejledning

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Kompetenceudvikling

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Læs mere om støj

    Kik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Har du ryggen fri?

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Gør det færdigt!

  • Arbejdsmiljødrøftelse

  • Om maskinbeskyttelse

    Klik på billedet for at se hele pjecen i pdf-format.
  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Grafisk BAR APV

  • Faresymboler - plakat

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Magasinet Grafisk BAR

  • Pjece om ventilation

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Læs mere om MAL-Koder

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Magasinet Grafisk BAR

    Klik på billedet for at se magasinet
  • Skrivebordets rovdyr

    Klik på billedet for at se hele pjecen
  • Grafisk BARs publikationer

    Klik på billedet for at se hele pjecen